Tvrtka za obavljanje komunalnih djelatnosti grada Kaštela | Rad sa strankama Ponedjeljak – Petak: 08:00 – 14:00

NOVA PRAVILA U KAŠTELIMA, OD PONEDJELJKA 13. LIPNJA SMEĆE ĆE SE ODVOZITI SAT RANIJE, OD 6 SATI UJUTRO

03.06.2022.

KAŠTELA – Ljetna sezona je pred vratima, a uz,  primjerice gužve na cestama ali i nesnosne vrućine, gradsko komunalno poduzeće „Zeleno i modro“ uvodi sezonsku uslugu prikupljanja otpada „od vrata do vrata“.

Tijekom dosadašnjih mjeseci, korisnici usluge odvojenog prikupljanja otpada u Kaštelima, svoje su spremnike za odvojeno razvrstavanje otpada bili dužni iznijeti na vidno mjesto u svom dvoru do 7 sati ujutro.

Tako će se, prema novoj odluci poduzeća, od ponedjeljka, 13. lipnja, smeće početi odvoziti u ranim jutarnjim satima, točnije od 6 sati.

Iznijeti spremnike

– Promjena vremena odvoza komunalnog otpada, sukladno Odluci poduzeća za pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i usluge povezane s tom javnom uslugom stupa na snagu od ponedjeljka, 13. lipnja. Na području cijelog grada  komunalni otpad će se odvoziti od 6 umjesto dosadašnjih 7 sati ujutro, pa građani spremnike za komunalni otpad trebaju iznijeti do 6 sati ujutro na mjesto preuzimanja-kazao je Alen Lučić, direktor tvrtke.

Korisnici navedenih usluga mogu spremnike za komunalni otpad iznijeti na mjesto preuzimanja i dan ranije, navečer, nakon 21 sat.

Novi termin odvoza otpada uvodi se zbog povećanog obima poslova tijekom ljeta, zbog turističke sezone ali i velikih vrućina kojima su naši zaposlenici izloženi tijekom obavljanja svog posla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified: 03.06.2022.

Skip to content